20/9/16

ENSENYAMENT SOLIDARI A SANT MIGUELITO


Aquest estiu, una representant de l'AMPA de l'escola Amat Verdú ha estat convidada per l'Ajuntament de Sant Boi i per l'associació Ensenyament Solidari a viatjar a San Miguelito per veure els projectes que aquesta entitat porta a terme en aquest municipi de Nicaragua.
Gràcies a les aportacions de material que han fet els nostres alumnes aquest mes de juny, s'han pogut dotar de llapis, gomes, colors, regles i de més material didàctic a un grapat d'escoles del municipi.

Així mateix, hem pogut veure la construcció casi finalitzada (només falta acabar la part superior de fusta de les parets) de l'escola aixecada amb la donació de l'any 2015. En la fotografia podeu apreciar com se li fa entrega, a la comunitat educativa de Sta. Maria del taló que aquest mes de juny se li va fer arribar a l'associació per part dels delegats de cada curs.

El viatge ha estat tota una experiència inoblidable. Tots i cadascú dels nens de Sta. Maria 3 (és el nom que rep l'escola acabada de construir), els professors i els pares, i de la resta d'escoles del municipi volen fer arribar a tots i cadascú dels nens,  pares i professors  de l'escola Amat Verdú milers de gràcies per la vostra ajuda i el vostre suport any rere any.