4/12/15

PROPOSTA FESTES DE LA INTERCULTURALITAT 2015/16

Estimades famílies, El curs passat vam fer diverses activitats aprofitant la riquesa de cultures del nostre centre. A la biblioteca de l'escola i al parc vam gaudir d'un cicle de contes bilingües, on vam sentir contes en anglès, francès, romanès, xinès, panjabi, àrab, finès, mandinga i fins i tot en llengua de signes. 

També es va fer la primera festa de la Primavera dels Idiomes, on vam menjar postres casolans exquisits, un grup de pares va tocar música, els nens van fer jocs d'arreu del món, etc...

Tot va ser possible gràcies a les voluntàries i voluntaris que van participar-hi. Ara que ja hem començat el curs 2015-16 ens agradaria tornar a viure l'experiència i engegar aquestes i d'altres propostes que afavoreixen la convivència de la nostra comunitat educativa. 

Si estas interessat/ada en col·laborar ens trobarem el dia 9 a les 16.40 h. al teatre de l'escola. Vols participar? Vine i compartim noves idees. Entre tots podem millorar la qualitat de l'escola dels nostres fills! Us esperem! Com més siguem més riurem! Tindrem servei d'acollida. Moltes gràcies.

(Si no podeu assistir però voleu col·laborar en el projecte poseu-vos en contacte amb l'AMPA. De dilluns a divendres de 16'30 a 17'30 i divendres de 9 a 9'30 o ampa-amatverdu@hotmail.com )