27/11/14

L'ALCALDESSA VISITA L'ESCOLA

L'escola rep la visita de l'Alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret,  en una visita a la nostre escola s'interessant-se per l'estat general de les instal·lacions, desprès de la demanda per part de l'Escola,  l'AMPA i la Comissió d'educació que va presentar una  llista de punts de millores urgents dins les instal·lacions del colegi.

Es va demanar una cita amb l’alcaldessa coincidint amb el seu apropament al barri. A la visita han estat presents, per part de l’ajuntament, l’alcaldessa, regidora d’urbanisme i regidor del districte, i representants de l'escola i de l'AMPA.

S'ha parlat de les deficiències del cole i s'ha quedat que enviaríem un informe separant les accions que podria fer la comunitat educativa durant alguna jornada lúdica d'altres accions on es demana que l’Ajuntament es faci càrrec.
 
Han aportat idees per fer més visible l’escola a la resta del poble,  així com aprofitar els dies de comerç al carrer per sortir a cantar les nadales, cedir espai de l’escola per grup de teatre  santboià, etc.