1/10/14

Primera trobada d'AMPAs del curs 2014-2015

Representants de la Comissió d'Educació de l'AMPA Amat Verdú vam assistir ahir a una reunió amb la resta d'AMPAs de Sant Boi i l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament.
Durant l'hora i mitja de reunió vam tractar els reptes amb què comença aquest curs com la implantació de la Llei Wert (LOMCE) i l'amenaça de tancament de 5 línies en els propers tres anys amb l'excusa de la davallada de la natalitat.
La Mª Jesús Comellas de la Diputació de Barcelona ens va presentar la proposta 'Espais de debat Educatius', un projecte que convida a la ciutadania de Sant Boi (famílies, mestres, pediatres, associacions de veïns, etc.) a participar en un debat continuat durant un any a partir de una sessió al mes per tractar el tema que conjuntament es consensuï amb les persones que hi vulguin participar. Durant el mes d'octubre hi haurà més informació sobre aquesta proposta.
També es va apuntar que ja està a punt el 'Programa de formació per a famílies 2014-2015' de l'Escola Municipal de Mares i Pares del que també donarem més informació així que ens arribin els díptics per fer difusió.
Acabada la reunió vam estar parlant entre AMPAs de la necessitat d'augmentar la participació i responsabilitat de les famílies en tot allò que afecta a l'escola i als nostres fills i filles