30/4/14

Compromís ferm amb el medi ambient

Benvolgudes, benvolguts,

Des de Cuina Justa tenim un compromís ferm amb el medi ambient i amb les futures generacions, i per això volem seguir avançant per ser cada vegada mes sostenibles. Tots en som coresponsables.

Són molts els mètodes que apliquem des de fa anys perquè el nostre projecte sigui sostenible ambientalment mitjançant el reciclat de materials, d’embalatges, minimitzant el transport, etc.

Des de Cuina Justa, volem seguir treballant en aquest aspecte, ja que és fonamental per a un desenvolupament intel·ligent en el manteniment de l’equilibri mediambiental.

Sabien que a l'any es talen al món més de 20 milions d'arbres? En molts casos i gràcies a les noves tecnologies les necessitats de paper en el dia a dia s'estan reduint.

Des de Cuina Justa i comptant amb la seva col·laboració, contribuirem a lluitar contra el malbaratament de paper, posant a la seva disposició els menús en format digital. Aquests seran enviats a tots els nostres centres puntualment. D'aquesta forma, vostès els podran enviar a les famílies dels usuaris del servei de menjador o penjar una còpia a l'entrada del centre.

AJUDAR al MEDI AMBIENT  és feina de tots.


Moltes gràcies,