19/5/12

Cireres solidàries

Ens envien aquest missatges demanant el nostre suport:

Volem informar-vos de la realització de dues jornades de recuperació de l'entorn forestal:

- Plantació de cirerers amb waterboxx (dia 20 de maig a les 18 h) i
- Cireres Solidàries (dia 28 de maig a les 10h)

a les quals ens agradaria poder comptar amb l'assistència de la ciutadania i també la dels membres del Consell de Medi Ambient, per aquest motiu, us agrairem que divulgueu aquesta informació amb els vostres grups, companys, companyes o usuaris. Especialment important serà la jornada "Cireres solidàries" del dia 28 de maig, durant la qual podrem collir i menjar cireres i els diners que es recullin de la seva venda, es lliuraran a la Marató de la pobresa que organitza TV3,


CIRERES SOLIDÀRIES

Descripció: Jornada popular de collita de cireres en una finca forestal de la Vall de Santa Barbarà que l'Ajuntament està recuperant en col·laboració amb els seus propietaris, amb motiu de fomentar la biodiversitat i la prevenció d'incendis.


La jornada està adreçada a ciutadans/ciutadanes, entitats, centres educatius, membres del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat (associacions de defensa de la natura, grups polítics, sindicats).

Els diners que es recullin de la venda de les cireres d'aquell dia, i una part dels que s'obtinguin en tota la campanya de collita (entre el 15 de maig i el 15 de juny), es destinaran a col·laborar amb la Marató de la Pobresa.


Data i hora: 28 de maig a les 10h


Punt de trobada: aparcament de la finca de Santa BàrbaraPLANTACIÓ POPULAR DE PLANÇONS DE CIRERER AMB WATERBOOXDescripció: Jornada popular de plantació de plançons de cirerers utilitzant 200 waterboox (recipient patentat per l’empresa Transfer que afavoreix una irrigació natural de la planta.


La jornada forma part de la fase 2 del projecte europeu LIFE “Deserts Verds” i està adreçada a ciutadans/ciutadanes, entitats, centres educatius, membres del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat (associacions de defensa de la natura, grups polítics, sindicats).


Data i hora: 20 de maig a les 18h


Punt de trobada: espai d’aparcament del Camí vell de Canons al costat de la zona on hi ha una plantació de cirerers, abans d’arribar al punt d’encreuament amb el Camí de la Font de Golbes cap a l’Ermita.