10/5/11

MOBILITZACIONS CONTRA LES RETALLADES


Prem a la imatge per descarregar el manifest

Benvolguts i benvolgudes,
Us adjuntem comunicació sobre l'adhesió de FaPaC a la mobilització del proper dissabte, 14 de maig a les 11 del mati, a la Plaça de Catalunya de la ciutat de Barcelona per tal de mostrar el nostre rebuig a les retallades també en educació.
Fem una crida a totes les AMPA a participar en aquest acte on podrem fer sentir la nostra veu i sumar entre tots i totes.

Prem aquí per veure el manifest

Gràcies. Salutacions,

MISSATGE DE LA FAPAC COMUNICACIÓ A LES AMPA Número: 07 Data: 05/05/2011 Tema: Defensem l'educació pública en la mobilització de dissabte 14 de maig, a Barcelona La FaPaC és una de les moltes entitats que s'hi han sumat a aquesta acció en contra de les retallades socials. Ens mobilitzarem amb una pancarta pròpia per reclamar la 6a. hora també a la pública. La FaPaC fa una crida a les AMPA i a les famílies dels alumnes de l'escola pública a fer sentir la nostra veu en la mobilització convocada el pròxim dissabte, 14 de maig, a la ciutat de Barcelona, sota el lema ”Prou retallades! Els nostres drets no es toquen”. La FaPaC s'hi ha volgut sumar a aquesta acció reivindicativa juntament amb altres entitats socials representants de la societat civil organitzada catalana. El nostre objectiu és denunciar i rebutjar les retallades anunciades pel Govern de la Generalitat en l'educació pública i que posen en perill la qualitat i l'equitat per la qual hem lluitat sempre i ho continuarem fent. Ningú pot oblidar que l'educació és un dret per a tothom que s'ha de garantir. La FaPaC ens mobilitzarem amb una pancarta pròpia sota el lema “La 6a. hora, també a l'educació pública” . Us animem a participar i engrandir la nostra veu! Totes les AMPA i famílies ens reunirem a les 10.45 del matí a la Plaça Catalunya núm.9, davant de l'edifici de Caja Madrid (Rambla Catalunya cantonada Ronda Sant Pere). Posteriorment, ens desplaçarem al punt d'inici de la manifestació, també a la Pl. Catalunya, a les 11 del matí. Aprofitem aquesta oportunitat per sortir al carrer per defensar l'escola pública i per dir NO a les retallades que ens volen imposar. Hem de fer palès que aquestes retallades són més que solucions per sortir de la crisi, ja que suposen un canvi de model social, davant la transició d'una gestió pública i pública concertada a una de privada i mercantilitzada.