10/5/11

MANIFESTACIÓ 11 DE MAIG¡¡¡¡
Dimecres 11 de maig, al carrer!

De manera coordinada amb la resta de companys i companyes dels serveis públics, convoquem concentracions a tots els centres públics docents, sanitaris, administració... el proper dimecres 11 de maig.

CCOO i la resta de sindicats fem una crida a tots els centres públics de Catalunya a realitzar accions de protesta contra les mesures que vol imposar unilateralment el Departament d’Ensenyament.

Els sindicats proposem al professorat i als professionals de l’educació a manifestar el seu rebuig a aquestes mesures: penjant pancartes i cartells als centres, fent concentracions el dia 11 de maig a les portes dels centres de treball o qualsevol altra forma de protesta que decideixin els propis centres (a la plaça de la Vila si esteu coordinats amb la resta de centres; amb els companys de sanitat de la localitat o barri...)

Anar tothom amb una samarreta negra (que tothom segur que en té), per mostrar el dol per l'ensenyament públic i com a contrast amb el blanc de sanitat. Volem destacar que hi ha localitats i escoles que participen a la “Marea groga”, on tots els participants van vestits amb una samarreta groga com a símbol de la protesta.