1/4/11

GUANYADORS VOTACIÓ DE CARNAVAL


Una vegada ha conclòs la votació pel concurs a la millor disfressa de carnaval avui la Junta ha analitzat els resultats de la mateixa i els comentaris negatius que ens han anat arribant.

Aquestes són les queixes que hem recollit:

 • Sembla que alguns usuaris han detectat moviments estranys dels vots, especialment alguns d'esborrats i a votar vàries vegades des del mateix ordinador. No ho hem pogut comprovar de primera ma però en alguns foros surt alguna referència al respecte. Hem buscat informació a la xarxa i sembla que enganyar al pc i votar més d'una vegada és possible tècnicament tot i ser un servei aliè a nosaltres. Per l'esborrat no tenim explicació ja que ni l'administrador en té accés. No hem trobat referències d'aquest problema.
 • Hi ha hagut suspicàcies sobre el fet de que alguns dels nens són fills de gent de la Junta. I a sobre, han quedat en les primeres posicions.

I aquesta és la posició de la Junta de l'AMPA al respecte:

 • Si l'enquesta és modificable, no té validesa per concursos.
 • El concurs no especificava res sobre els fills de la Junta. Qualsevol persona es podia presentar amb les mateixes condicions. Ho tindrem en compte no obstant de cara al futur.

Amb aquests fets, la Junta ha pres les següents decisions:

 1. Publicar tots els comentaris. Cal dir que són anònims ( i no sempre elegants) però creiem que han de constar.
 2. Invalidar l'ordre dels guanyadors.
 3. Premiar a TOTS els nens que els seus pares han fet l'esforç de presentar-los amb el mateix premi. Aquest consisteix en 1 entrada pels Cinemes Can Castellet de Sant Boi. Poden passar ELS PARES O MARES O TUTORS LEGALS a recollir-la durant aquest mes d'abril per l'oficina de l'AMPA en horari habitual (dimecres i dijous de 16:30 a 18:00 hores).
 4. Tenir en compte tots els fets i no fer més votacions seguint aquest sistema.
 5. Lamentar tota la situació ja que l'objectiu era la dinamització en positiu de la participació de mares i pares.
 6. Agrair els comentaris (fins i tot els desagradables) i animar als pares i mares a seguir fent aportacions.
 7. Desitjar que als nens els agradi la pel·lícula, que al final...és del que es tracta.