23/1/11

BALANÇ DE LA WEB 2010

És hora de fer balanç de la web. Si ens haguéssim de posar nota podríem dir que el bloc ha tingut una millora NOTABLE. I si no ens creieu aquí teniu unes estadístiques


8445 visites des que és operatiu el bloc amb un clar increment gradual com podeu veure a la imatge. El rècord el tenim al mes de desembre amb un total de 1450 visites, en gran part gràcies al concurs de postals nadalenques. Aquesta iniciativa tenia com a objectiu precisament la promoció del bloc i...així ha estat.Premeu per veure la imatge més gran

En quant a la feina feta, hem passat de 7 entrades al 2008 (quan vam començar) a 22 al 2009 i...68 AL 2010!!!!
Això vol dir bàsicament que l'AMPA ha fet moltes més coses, però sobretot que es publiquen al bloc gairebé totes. Les comissions a poc a poc s'han anat acostumant a que tot el que es fa ha de tenir la seva translació al bloc.

Tenim a més 42 subscriptors que reben puntualment cada entrada del bloc al seu correu gràcies al sistema automatitzat que teniu al menú lateral.

De cara a l'any que ve volem:
  • Incrementar aquest nombre de subscriptors i de visites amb d'altres accions de promoció (repetirem amb més temps el concurs de la postal, per exemple). A veure si arribem als 100 amics i a les 15.000 visites acumulades.
  • Encara hem de procurar que no s'escapi cap notícia generada per totes les persones de l'AMPA. I si pot ser amb moltes fotos i vídeos...molt millor.
  • Augmentar la interrelació amb la web de l'escola i amb les d'altres escoles i serveis educatius.

Tot això amb la vostra col·laboració.

Gràcies a totes i a tots.