4/3/09

L'ESTIU ÉS TEU


L'estiu és teu!

Ja és oberta la preinscripció del programa L'estiu és teu, adreçat a nens i joves d'entre cinc i setze anys, per fer estades d'aprenentatge i lúdiques a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya.

Enguany la Secretaria de Joventut a través de la Agència Catalana de la Joventut posa a disposició un total de 10.779 places per a nois i noies d'entre 5 i 16 anys. Com en edicions anteriors, les estades tindran lloc en 25 instal·lacions de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). A més de l'augment de places i de la incorporació de l'alberg Matacabós de Les (Val d'Aran), aquest any presenta altres novetats. Per una banda, hi incorporen dues noves tipologies d'estades, les d'Enginy i les de Teatre. D'altra banda enguany s'aplicarà una beca del 10% de descompte del preu de les estades de les famílies acollidores. Aquesta acció s'afegeix a la novetat introduïda l'any passat consistent en aplicar la mateixa beca a les famílies nombroses. D'aquesta manera es preten reforçar les polítiques de suport a les famílies que ve duent a terme el Departament d'Acció Social i Ciutadania els darrers anys.

El període de preescripcions va començar el 24 de febrer i finalitzarà el 17 de març a les 12h, i es poden fer al web: www.xanascat.cat i al telèfon 012.

Més informació a l'Agència Catalana de la Joventut al tèl: 934 838 402 o enviar un correu a: aonieva@gencat.cat

http://www.tujuca.com/acjweb/documents/dynfiles/1233143319892xjun3/Llibret_Estiu_es_Teu_%2009.pdf