30/3/09

EL PROGRAMA "L'ESTIU ÉS TEU¡" AMPLIA PLACES


"L'Estiu és teu!" és una proposta d'estades durant l'estiu de la Secretaria de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya que, a través de l'Agència Catalana de la Joventut, s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys que vulguin divertir-se i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu.

Aquest programa ofereix un total de 10.974 places distribuïdes en 155 torns que es porten a terme des de juny a setembre a 25 albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) on podran, entre d'altres activitats, aprendre música, perfeccionar idiomes, practicar diversos esports o bé fer un combinat d’algunes d’aquestes opcions. Cal destacar que les famílies nombroses gaudiran d'una reducció equivalent al 10% del preu de l'estada.

Enguany, "L'Estiu és teu!", a més d'arribar a la seva quinzena edició, incorpora algunes novetats com les estades de teatre per potenciar la creativitat i l’expressió corporal i les 400 places d'estades d'enginy que permeten participar en tallers tecnològics per tal de divulgar i crear vocacions vers els estudis de caràcter científic. A més d'oferir 600 places becades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya dins del Pla d'Impuls a Terceres Llengües.

Podeu veure més informació a la web del programa